EcoPaper
Cu o îndelungată și venerabilă istorie, de peste 150 de ani, EcoPaper este în prezent una dintre cele mai „curate” fabrici de profil din România, producând carton ondulat exclusiv prin reciclarea hârtiei și a cartoanelor.
Citeste
GREENLAMP
GreenLamp funcționează în România din luna mai 2010 și este singurul reciclator de echipamente de iluminat uzate care folosește o tehnologie de ultimă generație pentru recuperarea mercurului din acestea.
Citeste
GREENTECH
Compania Greentech, parte a holdingului Green Group, este specialistul grupului în reciclarea ambalajelor din plastic. De fapt, este unul dintre cele mai mari companii de profil din sud-estul Europei, având instalații de reciclare în România (la...
Citeste
GREENFIBER INTERNATONAL
Dacă Greentech, compania noastră soră, ar fi „la serviciu”, GreenFiber ar fi „la primire”. Noi suntem cei care transformă fulgii PET în diferite alte materiale, de la fibră sintetică (poliester) la bandă PET și granule de PET reciclat.
Citeste
GREENGLASS
Compania noastră este lider național în domeniu, cu cea mai modernă fabrică de reciclare a deşeurilor de sticlă din Europa de Est. Cu o capacitate de prelucrare de peste 110.000 de tone de sticlă, putem recicla absolut toate deșeurile de sticlă...
Citeste
 1 2 >