SIGUREC in premiera la Brasov

SIGUREC in premiera la Brasov

Reciclezi, donezi şi câştigi, un proiect în premieră la Braşov!

Miercuri, 17 septembrie,  GreenGroup şi HOSPICE Casa Speranţei au dat împreună startul unui program de preluare şi reciclare a deşeurilor, care reprezintă o premieră în Braşov. Proiectul presupune amplasarea unei staţii inteligente SIGUREC de preluare separată a deşeurilor, ce oferă recompese pe loc sub forma bonurilor de reducere la cumpărături.

Amplasat în parcarea Carrefour Braşov, staţia SIGUREC poate prelua peste 10 tipuri de deşeuri reciclabile, de la recipiente de plastic sau de sticlă, ambalajele de plastic de la produsele de igienă, doze de aluminiu, hârtie şi carton, până la echipamente electrice şi electronice, baterii şi becuri.

Cei care reciclează cu SIGUREC pot alege, printr-o simplă apăsare de buton, între a fi recompensaţi cu bonuri de reducere la cumpărături la Carrefour sau a dona valoarea înregistrată către HOSPICE.Valoarea unui frigider reciclat poate ajunge până la 80 de lei, valoarea unui PET este de 5 bani, doza de aluminiu valorează 3 bani, sticla 1 ban, iar un kg de hârtie si carton valorează 15 bani. Toate recompesele sunt returnate sub formă de vouchere valorice disponibile la Carrefour.

< Înapoi