SIGUREC da tonul reciclarii

SIGUREC da tonul reciclarii

Asociația Culturală ESTICA a organizat în perioada 9 - 11 septembrie, la Focșani, primul festival de blues din regiune, la care SIGUREC a participat în calitate de partener. Evenimentul a fost unul dintre cele mai mari festivaluri de blues care s-au organizat la noi în tară până acum, aducând pe scenă nume mari din blues-ul românesc și internațional.


SIGUREC a fost prezent la festival, pentru a le arăta oamenilor că există o modalitate curată și eficientă de a recicla PET-uri, folie, doze de aluminiu, hârtie și carton, electronice și chiar și becuri. În plus, oferă garanția că deșeurile ajung direct în fabricile de reciclare și recompensează gestul lor pe loc, cu vouchere de reduceri la cumpărături.


FOCSANI Blues Festival

Rulota SIGUREC Nomad a fost amplasată lângă zona de concerte, iar aspectul său viu colorat a atras repede atenția, astfel că în scurt timp oamenii au venit să ne pună întrebări. La început sfioși, ei au prins repede curaj când au văzut cât de ușor pot fi reciclate recipientele băuturilor pe care tocmai le-au consumat.

Am fost întrebați ce se întâmplă cu PET-ul sau cu doza de aluminiu pe care tocmai au introdus-o în aparatul de reciclare, iar noi le-am explicat că „sunt strivite și tocate mărunt”, „chiar aici, pe loc, fiind depozitate într-o cuvă plasată sub aparate”.Chiar dacă festivalul a luat sfârșit și noi am dus rulota SIGUREC Nomad spre o nouă destinație, i-am asigurat pe locuitorii din Focșani că suntem încă prezenți în orașul lor cu stația SIGUREC Prime amplasată în parcarea hipermarketului Carrefour.

SIGUREC este un proiect Green Group.

Green Group, singurul parc industrial de reciclare a deșeurilor din România, cuprinde șase companii: GreenTech SA - reciclează deșeurile de mase plastice, GreenFiber International SA - produce fibră sintetică poliesterică și banda din PET 100% reciclat, GreenWEEE International SA- tratează și reciclează deșeurile electrice și electronice,  GreenLamp Reciclare SA - tratează și reciclează deșeurile de echipamente de iluminat uzate și Green Glass Recycling- reciclează materialele de sticlă și Total Waste Management SRL, furnizor integrat de servicii de management al deșeurilor.

< Înapoi