CLUJUL PE HARTA RECICLARII INTELIGENTE CU SIGUREC

CLUJUL PE HARTA RECICLARII INTELIGENTE CU SIGUREC

Statia de reciclare inteligenta SIGUREC a ajuns la CLUJ. Clujul se afla, incepand de astazi, 10.06.2015 pe harta reciclarii inteligente.

Daca ai acasa oricare dintre urmatoarele tipuri de deseuri: PET-uri, doze de aluminiu, recipiente din sticlă, echipamente electrice şi electronice uzate, baterii, hârtie, carton folii de plastic, recipiente de polistiren sau diverse tipuri de ambalaje de plastic (precum ambalajele produselor de igienă, ambalaje de șampoane etc), te asteptam la SIGUREC pentru a le transforma in valoare.

Pentru fiecare tip de deseu reciclat poti fi recompensat cu un voucher valoric de cumparaturi pe care il poti folosi in magazinele Carrefour. Daca nu doresti recompensa valorica, poti alege sa donezi sumele castigate din recilare partenerilor nostrii HOSPICE Casa Speranţei.

Inca de la lansarea aparatelor, SIGUREC a oferit posibilitatea utilizatorilor sai sa doneze catre Hospice Casa Sperantei - cea mai importanta organizatie non profit din Romania care ofera ingrijire specializata persoanelor cu stadii avansate ale bolilor incurabile sau limitative de viata.
 
Te asteptam la noua statie SIGUREC Cluj aflata in parcarea Carrefour Polus - str. Avram Iancu, nr.492 - 500!

< Înapoi