SIGUREC Braila - un nou punct de colectare inteligenta pe harta SIGUREC
Statiile de reciclare inteligenta SIGUREC au ajuns la BRAILA. Braila se afla de astazi, 19 octombrie 2014, pe harta recilarii inteligente.
Citeste
STATIA SIGUREC PRIME ESTE ACUM SI LA GALATI
Începand cu 26 august 2015, stația inteligentă de colectare a deșeurilor se află în Galați. Am inaugurat împreună cu Grupul Carrefour România în parcarea Shopping City Galați, prima stație SIGUREC din oraș, sistemul inteligent de preluare a...
Citeste
DE ASTAZI LA PITESTI SE RECICLEAZA INTELIGENT
Începând de astăzi, marți 28 octombrie 2014, piteștenii pot recicla inteligent! Le sare în ajutor cu infrastructura necesară noul centru de colectare inteligentă SIGUREC PRIME, aflat in parcarea hypermarchetului Carrefour Pitești.
Citeste
Pubela inteligentă pentru selectarea deşeurilor la Oradea
O pubelă inteligentă, care funcţionează în Oradea, le propune localnicilor un schimb avantajos: pentru deşeurile pe care le aruncă înăuntru, trecătorii primesc pe loc un voucher. Îl pot folosi la cumpărături sau îl pot dona în scopuri caritabile.
Citeste
SIGUREC Suceava - un nou punct de colectare inteligenta pe harta SIGUREC
Printr-o investiție de anvergură în infrastructura de colectare a municipiul Suceava, Green Group și Grupul Carrefour România anunță inaugurarea, in premiera la Suceava, a celui mai avansat sistem de preluare a deseurilor din Romania.
Citeste
‹ First  < 4 5 6 7 8 >