TU RECICLEZI, IAR SIGUREC SI RECOLAMP LUMINEAZA O CASA

În perioada 10 octombrie 2018 – 28 februarie 2019 participă și tu la campania de colectare echipamente de iluminat arse la stațiile SIGUREC!

CUM

1.    Vino cu minim 3 becuri arse (tuburi fluorescente drepte sau compacte, becuri economice, led) la oricare din stațiile SIGUREC PRIME din orașul tău (găsește aici lista cu cea mai apropiată stație)

2.    Primești pe loc un premiu, un pix PARTY-TIME cu iluminare

3.    La 1 milion de becuri strânse, împreună cu partenerul nostru Recolamp, vom oferi un început unei familii din asociația CASA SHARE, aflata în extremă dificultate, oferindu-i sursa de energie electrică prin racordarea cu panouri solare.

Vezi regulamentul campaniei aici
 

STRANGEM 1 MILION DE BECURI SI LUMINAM CASA FAMILIEI HRISCU

In anul 2015 Asociatia Casa Share a construit o casa pentru familia Hriscu, 9 copii -  5 frati si 4 surori care sunt crescuti doar de mama din alocatii si din munca cu ziua prin sat. Tatal copiilor i-a parasit dupa ce s-a nascut ultimul copil.  Chiar in aceste conditii, toti merg la scoala si la gradinita. Asa arata casa familiei inainte de a fi reconstruita de Casa Share.  Haideti sa luminam noua casa impreuna!

 

 

CE SE ÎNTÂMPLĂ CU BECURILE ÎN FABRICA DE RECICLARE

La SIGUREC, becurile  sunt colectate în recipienți speciali și trimise direct către reciclare.

Despre Recolamp

În peste 10 ani de activitate,  Recolamp s-a poziționat ca una dintre principalele asociații non-profit din România care sprijină colectarea și reciclarea deșeurilor provenite din echipamente de iluminat uzate, la standarde europene, în condiții de maximă siguranță. Păstrăm o colaborare strânsă cu toți partenerii noștri, atât cu autoritățile, cât și cu producătorii, importatorii și companiile de reciclare, pentru a fi în permanență conectați la nevoile populației și la cerințele impuse de un proces optim de colectare și reciclare.

Despre CASA SHARE

Asociația CASA SHARE
construiește case din donații de materiale sau mână de lucru benevolă. Acum, vom face impreună un gest care va lumina nu doar o casă, dar și zâmbetele unei familii.
 

< Înapoi