TU RECICLEZI, IAR SIGUREC SI RECOLAMP LUMINEAZA O CASA

În perioada 10 octombrie 2018 – 28 februarie 2019 participă și tu la campania de colectare echipamente de iluminat arse la stațiile SIGUREC!

Hai să strângem 1 milion de becuri împreună și vom putea lumina o casă.

CUM

1.    Vino cu minim 3 becuri arse (tuburi fluorescente drepte sau compacte, becuri economice, led) la oricare din stațiile SIGUREC PRIME din orașul tău (găsește aici lista cu cea mai apropiată stație)

2.    Primești pe loc un premiu, un pix PARTY-TIME cu iluminare

3.    La 1 milion de becuri strânse, împreună cu partenerul nostru Recolamp, vom oferi un început unei familii din asociația CASA SHARE, aflata în extremă dificultate, oferindu-i sursa de energie electrică prin racordarea cu panouri solare.

VEZI REGULAMENTUL CAMPANIEI AICI


La SIGUREC, becurile  sunt colectate în recipienți speciali și trimise direct către reciclare.

CE SE ÎNTÂMPLĂ CU BECURILE ÎN FABRICA DE RECICLARE

Vezi ce se întâmpă cu becurile în fabrica de reciclare GREENLAMP Buzau, unde, în urma procesării rezultă pudra fluorescentă, sticlă curată, metale feroase și neferoase, care sunt întrebuințate în alte industrii pentru fabricarea unor obiecte noi.


Despre Recolamp

În peste 10 ani de activitate,  Recolamp s-a poziționat ca una dintre principalele asociații non-profit din România care sprijină colectarea și reciclarea deșeurilor provenite din echipamente de iluminat uzate, la standarde europene, în condiții de maximă siguranță. Păstrăm o colaborare strânsă cu toți partenerii noștri, atât cu autoritățile, cât și cu producătorii, importatorii și companiile de reciclare, pentru a fi în permanență conectați la nevoile populației și la cerințele impuse de un proces optim de colectare și reciclare.

Despre CASA SHARE

Asociația CASA SHARE
construiește case din donații de materiale sau mână de lucru benevolă. Acum, vom face impreună un gest care va lumina nu doar o casă, dar și zâmbetele unei familii.
 

< Înapoi