Pentru reciclare, cheama ajutoare

Pentru reciclare, cheama ajutoare


Vrei să reciclezi, dar nu ai timp să te organizezi? Green Group și Ecotic te ajută la reciclare cu SIGUREC MOBIL, serviciul de colectare a deșeurilor din fața casei.

Descarcă aplicația Sigurec sau intră pe www.sigurec.ro. Predă echipamente electronice în perioada 26 aprilie – 5 iunie și poți câștiga unul dintre cele 50 de premii.

CÂȘTIGI:

Recompensă pe loc: voucher de reduceri, bani sau donație.
Prin tragere la sorți: 50 blendere/storcătoare de fructe.

Sigurec Mobil, ajutorul tău la curățenia de acasă și din natură.

 


VEZI REGULAMENTUL CAMPANIEI AICI!


El e Sorin. Tocmai și-a cumpărat o mașină de spălat nouă și vrea să scape de cea veche. A aflat de serviciul Sigurec Mobil de colectare a electronicelor din fața casei, așa că și-a descărcat aplicația SIGUREC, și-a configurat un cont și a plasat comanda pentru Sigurec Mobil.

În scurt timp, un operator l-a contactat și au programat ridicarea vechii mașini de spălat.

Descarcă și tu aplicația SIGUREC și cheamă mașina de colectare la tine acasă.
 
  

 

 

 


CE POT SA TRIMITI LA RECICLARE CU SIGUREC MOBIL?

SIGUREC MOBIL colecteaza toate tipurile de deseuri reciclabile: atat deseuri de ambalaje (PET, sticla, aluminiu), hartie/carton, becuri, baterii, precum si toate tipurile de echipamente electrice si electrocasnice.
CUM CHEMI SIGUREC MOBIL LA TINE ACASA?

Ai doua optiuni pentru a chema SIGUREC MOBIL la domiciliu:

PRIN INTERMEDIUL SITE-ULUI
 
PRIN INTERMEDIUL APLICATIEI


Comenzile (plasate pe site sau prin aplicatie) sunt preluate de catre sistem si in maxim 24 de ore un operator te va contacta sa stabiliti impreuna data si ora exacta la care vor fi ridicate de la domiciliu deseurile reciclabile.

Cu 5 minute inaintea sosirii masinii SIGUREC Mobil te rugam sa scoti deseurile in fata casei/blocului. Pentru a putea servi cat mai multi clienti intr-o zi, operatorii sigurec au nevoie ca fiecare dintre voi sa aduca deseul cat mai aproape de masina. 

Nu uita sa ai la tine un act de identitate. Pentru a putea inregistra tranzactia, vom avea nevoie de datele tale de identificare.
 

< Înapoi