OMUL GOSPODAR RECICLEAZA, SIGUREC MOBIL PREMIAZA


 Green Group și Ecotic dau startul la curățenia de iarnă cu serviciul SIGUREC MOBIL de colectare a electronicelor vechi.

Apelează la serviciul SIGUREC MOBIL în perioada 23 noiembrie – 23 decembrie și esti înscris automat în cursa pentru unul dintre cele 20 de aspiratoare puse în joc. Mai mult de atât, vei fi recompensat pe loc, cu un voucher de reduceri la cumpărături, bani sau donație.

Campania „ Omul gospodar reciclează, SIGUREC MOBIL premiază” se adresează locuitorilor capitalei care au de predat echipamente electrice și electronice vechi și se pot debarasa de acestea în cel mai simplu mod.

Îți garantăm că toate deșeurile ajung direct și sigur în fabricile de reciclare din România.
 


VEZI REGULAMENTUL CAMPANIEI AICI!


CE ESTE SIGUREC MOBIL?

SIGUREC MOBIL este solutia practica pentru preluarea direct de acasa a deseurilor reciclabile.

SIGUREC MOBIL este un serviciu de colectare de la domiciliu, ceea ce inseamna ca echipa noastra va veni   la tine acasa si va ridica  deseurile si iti va oferi in    schimb bani cash sau un voucher valoric ce poate fi folosit la cumparaturi.


 

 

 

 

 


CE POT SA RECICLEZ CU SIGUREC MOBIL?

SIGUREC MOBIL colecteaza toate tipurile de deseuri reciclabile: atat deseuri de ambalaje (PET, sticla, aluminiu), hartie/carton, becuri, baterii, precum si toate tipurile de echipamente electrice si electrocasnice.
CUM CHEMI SIGUREC MOBIL LA TINE ACASA?

Ai doua optiuni pentru a chema SIGUREC MOBIL la domiciliu:

PRIN INTERMEDIUL SITE-ULUI
 
PRIN INTERMEDIUL APLICATIEI


Comenzile de ridicare (plasate pe site sau prin aplicatie) sunt preluate de catre sistem si in timp de 24 de h un operator te va contacta sa stabiliti impreuna detaliile de ridicare ale deseurilor: data si ora exacta la care va fi ridicat de la domiciliu deseurile reciclabile.
 

< Înapoi